Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
We welcome all new members and hope to see you around a lot!

TOPIC: New Balance 574 Billigt Sverige

New Balance 574 Billigt Sverige 2 years 6 months ago #263651

  • Fleet189
  • Fleet189's Avatar
New Balance 574 Billigt Sverige


New Balance 574 Män är en livsstilsuppdateringsversion av den klassiska 574 eftersom den har en strumpliknande byggnad runt tungan och helt enkelt en mer fashion-forward stil i allmänhet. Modellen är färgad i en vit/silverfärgad nyans över mocka och mesh och är utrustad med en ny Fresh Foam -sula som höjer sneakerns komfort och stöd för att slutföra sitt utseende helt och hållet.

New Balance 574 Kvinnor kommer i ett pastellpaket för att få dig redo för våren tidigt. Med fem olika färgglada versioner är silhuetten klädd i antingen lila, blå, rosa, vita och gröna nyanser. Alla är gjorda av en blandning av vintage mocka och mesh i hela dess övre, medan kontrasterande vita "N" logotyper ses på sidan, förutom hälfliken och mellansula. Grått inslag längs hälen och yttersulan kompletterar designen helt och hållet.

New Balance 574 Köpa Online får ett nytt utseende för sommaren 2017 med introduktionen av New Balance 574 Billigt Sverige. Denna moderna version av den klassiska löparen har en ny slip-on-konstruktion med en kombination av mesh, mocka och läder i hela övre. Skon sitter sedan ovanpå en bekväm mellansula i Fresh Foam som ger en mjuk och mer naturlig åktur.
The administrator has disabled public write access.